Hirdetés

Stranger Things - bejelentés várható a hétre

|

Máris bejelentené a Netflix, hogy mikor érkezik a 4. évad?

Hirdetés

Elég erős cliffhangerrel zárult a Stranger Things harmadik évada, nagyon ügyesen gondoskodtak az alkotók arról, hogy a netezők még hetekig, hónapokig a sorozatról beszéljenek. Rengeteg kérdést felvetett az utolsó néhány másodperc, és izgatottan várjuk, hogy választ kaphassunk ezekre.

Hirdetés

Nagyon úgy tűnik, hogy valamit mondani akar a Netflix. Először a Stranger Things hivatalos Twitter-fiókján jelent meg egy poszt, ami erre utalt, majd több Netflix-fiók is reagált rá. 

Ezt követően egy rövid teaser videó került ki Instagramra, amit azóta eltávolítottak, de a Reddit megőrizte. Egy óra látszik rajta, ami feltehetően a Tótágasban (vagy hellyel lefelében, ha szinkronosan néztétek, és Upside Downban, ha angolul) található. 

OOO BOYYYY from r/StrangerThings

Még nem mernénk azt mondani, hogy alig több mint két hónappal a 3. évad premierje után már a 4. évad dátumát is kitűzik, de azért izgatottak vagyunk. Ha azt mondják, jövő nyáron jön, elégedettek leszünk, addig meg fogyasztunk valami mást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)