Hirdetés

Stranger Things - már megvan a befejezés is

|

Bár még csak a harmadik évadnál tart a Netflix misztikus sorozata, az egyik szereplő elmondása szerint a készítők már megálmodták azt is, hogyan ér véget a széria.

Hirdetés

Bár a Telltale Games Stranger Things játékát valószínűleg már soha nem láthatjuk, jövőre visszatér a sorozat a Netflixre a harmadik évaddal, így a rajongók nem maradnak tartalom nélkül. A széria egyik fontos szereplője, David Harbour most elárult néhány új részletet a folytatásról. 

Hirdetés

Harbour a CNET-nek adott interjújában megnyugtatta a rajongókat, hogy a harmadik felvonás után sem fognak hagyni elvarratlan szálakat, legyen akár négy vagy öt szezonról szó, de szépen le fogják zárni az évadokon átívelő narratívát - ahogyan tette azt az Egy új remény, A Birodalom visszavág és A jedi visszatér is. 

A színész azt nem erősítette meg, hogy a sorozat hány évadot fog megélni, viszont azt elárulta, hogy a harmadik etap a 85'-ben megjelent filmklasszikusokra tartalmaz majd utalásokat (a Vissza a jövőbe is ekkor mutatkozott be, csak mondjuk). Elmondása szerint izgalmas események várnak a rajongókra, mivel olyan területekre merészkedtek, ahová nem merészkedtek korábban. Sokat kockáztatnak, de reményeik szerint ez kifizetődik majd.

Valamikor 2019-ben kiderül, hogy mivel készülnek Harbourék. Várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)