Hirdetés

Hivatalosan is készül a Stranger Things harmadik évada

|

Ugyan az első két évad sikerét tekintve nem volt sok kétségünk, a Netflix csak most erősítette meg, hogy berendelték a Stranger Things harmadik évadát.

Hirdetés

Miután a  Stranger Things első két évada elképesztő kritikai sikert ért el és becslések szerint a Netflix legnézettebb sorozatai között van, nem meglepő, hogy a készítők zöld utat kaptak egy harmadik évad elkészítésére is. Igaz, ezt csak most erősítették meg a szolgáltatás üzemeltetői.

Hirdetés

Először egy kis tréfát űzve a sorozat rajongóival egy szavazást tettek közzé a Twitteren, amiben megkérdezték, legyen-e harmadik évad, majd nem sokkal később egy újabb üzenetben megerősítették, hogy újabb szezonra térhetünk vissza Hawkinsba.

A sorozat alapötletéért és sztorijáért felelős Duffer testvére persze már korábban megerősítették, hogy dolgoznak a Stranger Things következő részein. Emellett azt is nyíltan elárulták, hogy a negyediket szánják az utolsó évadnak, így szinte azt is borítékolhatjuk, hogy a Netflix azt is megrendeli majd tőlük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)