Hirdetés

Stranger Things - új képregénysorozatot kapunk

|

Amíg a következő évadra várunk, addig képregénnyel ismerhetjük meg jobban a sorozat világát.

Hirdetés

A New-York Comic-Con 2019-en jelentette be a Netflix és a Dark Horse, hogy egy újabb képregénysorozatot indítanak jövő év januárjában. A Stranger Things: Into the Fire sztorijáért az a Jody Houser lesz a felelős, aki már a Stranger Things: Sixet is papírra vetette.

Hirdetés

Az új képregények bemutatnak majd nekünk két túlélőt, akik Dr. Brenner kísérletei után megszöktek a hawkinsi laborból, és megpróbáltak egyszerű életet élni. Ez egészen addig tartott, amíg meg nem tudták, hogy a labort bezárták, mert ezután azonnal elindultak megkeresni Kilencet. Kilenc erős hőt tud generálni, és az ereje könnyen veszélyessé válhat, így a két a főhős megpróbálja azelőtt megtalálni őt, mielőtt az komolyabb gondokat okozna.

A Stranger Things: Into the Fire első száma január 8-án fog megjelenni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)