Hirdetés

Napi büntetés: a Stranger Things is beszáll a karácsonyi ronda pulcsik versenyébe

|

Ezek azok a kötött borzalmak, amiket mindenki utál, de mindenki hordja őket a karácsonyi vacsinál. Idén van pár kevésbé kellemetlen opció a rénszarvasos megoldások mellett.

Hirdetés

A hatalmas Stranger Things Season 2 hype-nak köszönhetően talán már meg is van a szezon győztes a legrondább karácsonyi pulcsik kategóriában. Azért érdemes lesz átböngészni a Merchoid idei kínálatát is mert van pár szemrevaló darab.

Hirdetés

Kezdjük a győztesünkkel: a piros-fehér Stranger Things pulcsik tökéletesen passzolnak a klasszikus ünnepi díszítéshez.

Aki ennél valamivel több színt és szuper erőt szeretne, az a Merchoid kínálatában találhat néhány igazán különleges darabot. Ebben az évben a Wonder Woman, Batman és Superman pulcsik kimondottan sikeresnek tűnnek. És hát úgy is néznek ki, mint amilyeneket Clark Kent anyukája kötne a kansasi karosszékében.

(Most elképzeltem ahogy Martha az egész Justice League-nek pulcsikat kötözget.)

A futottak még kategóriában olyan csodálatos rondaságok vannak, mint a The Labyrinth és The Dark Crystal darabok.

Egyébként tényleg érdemes lesz átfutni a Merchoid kínálatát, mert Flash-től a Joker dizájnon át a halálcsillagos megoldásokig van minden. Lepjétek meg szeretteiteket vele, hogy aztán soha ne hordják őket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)