Hirdetés

Stranger Things - több könyv is érkezik a sorozat mellé

|

Az egyik ráadásul Eleven anyjáról és az MKUltra projektről szól majd, tehát még egy kis előzménysztorit is kapnak a rajongók.

Hirdetés

Kétségtelen, hogy jelenleg a Netflixen futó Stranger Things az egyik legnépszerűbb sorozat, így nem is túl meglepő, hogy már készül a harmadik évad. Viszont nem csak a folytatásnak örülhetünk majd, hiszen némi érdekes olvasnivalót is kapunk majd a közeljövőben.

Hirdetés

A Deadline számolt be arról, hogy több, a sorozaton alapuló könyv is érkezik, ráadásul néhány részletet is megtudtunk ezekről az alkotásokról. Ha minden igaz, több könyv is megjelenik majd, az első kettő pedig már idén ősszel. Az egyik egy inkább gyerekeknek szánt kötet lesz, ami tanácsokkal, bölcsességekkel, valamint figyelmeztetésekkel szolgál a Stranger Things világából. A másik pedig a kulisszák mögé viszi az olvasót, és a nem túl rövid Stranger Things: World Turned Upside Down: The Official Behind-The-Scenes Companion nevet kapta.

Azonban a fentieknél sokkal érdekesebb Gwenda Bond könyve, ami ugyan még nem kapott címet, viszont az már kiderült, hogy a tervek szerint jövő tavasszal érkezik, és Eleven anyja, illetve az MKUltra projekt lesz a középpontjában.

Szerintetek melyik szereplőről lehetne még könyvet írni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)