Hirdetés

Stranger Things - a vártnál kicsit hamarabb jön a második évad

|

A Stranger Things második évadának új teaserből kiderül, hogy a bejelentésekor feltételezett premiernél néhány nappal hamarabb érkezik a sztori folytatása.

Hirdetés

A Stranger Things legnagyobb vonzereje a sorozat központi rejtélye, így nem meglepő, hogy eddig csak apró részletek bemutatásával vezette fel a második szezont a Netflix. Ma egy újabb teaserrel emlékeztettek rá, hogy közeleg a folytatás, a rövid videóból pedig kiderült a premier pontos dátuma is.

Hirdetés

Az új évad februári leleplezésekor azt írták a trailer végére, hogy halloweenkor jelennek meg az új részek, de amint most kiderült, nem pontosan az ünnepkor, hanem az előtt néhány nappal lesz a bemutató. A keddinél sorozatnézés szempontjából sokkal jobbnak tűnő pénteket jelölték ki a Stranger Things folytatására, azaz október 27-én lesz a premier. A teaser videóból egyébként sok újdonságot nem tudunk meg, csupán a főszereplőket látjuk biciklizni, miközben fenyegetően villognak a The Upside Down fényei.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)