Hirdetés

A Stranger Things Netflix oldala teljesen a feje tetejére állt

|

A szemfüles rajongók észrevettek egy rejtett apróságot a sorozat aloldalán. Egy gombnyomásra minden felfordul, mintha átkerülnénk Tótágasba.

Hirdetés

A Stranger Things rajongók már biztosan észrevették, de aki elsiklott volna mellette, annak most szólunk, hogy van ám egy rejtett gomb a széria aloldalán. Amikor lenyitjátok a sorozat menüjét, akkor ott vannak a tipikus navigációs gombok, de ha kinéztek a lap jobb szélére, akkor találtok ott egy vörösen izzó valamit.

Hirdetés

Lelőjük a poént: ha rányomtok a golyóra, akkor az egész Netflix oldal felfordul. Elsötétedik a felület, ijesztő hangok jönnek mindenhonnan és előbb-utóbb a Demogorgon is előbukkan. A Netflix keményen készül a széria második évadára.

A sorozat folytatása annyira közel van, hogy pontosan holnap már meg is jelenik a Season 2. Mennyire várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)