Hirdetés

Stranger Things - 2017-ben jön a második évad

|

Valószínűleg senkit nem ér meglepetésként a hír, hogy az év egyik legjobb sorozata folytatást kap. Örülhetnek a thriller rajongók.

Hirdetés

Derült égből természetfeletti villámcsapásként érkezett a Netflix legújabb sorozata, a Stranger Things, és azonnal rengeteg rajongót szerzett, többek közt a szerkesztőség tagjai is a képernyőkre tapadtak.

A '80-as években játszódó thriller hatalmas népszerűségét látva egyáltalán nem meglepő, hogy a Netflix azonnal be is rendelte a folytatást, amin a jelek szerint már egy ideje dolgozik is a stáb. Hogy pontosan mikor érkezik az évadpremier, azt egyelőre nem árulták el, de az már biztos, hogy 8 rész helyett 9 epizódot kapunk majd a második évadban.

Ti megnéztétek már a Stranger Things első évadát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)