Hirdetés

Stranger Things - sokat kell még várnunk a harmadik évadra

|

A széria egyik főszereplője mesélt egy kicsit a harmadik szezon jelenlegi állapotáról. Ha igazak a hallottak, akkor még odébb van a folytatás premierje.

Hirdetés

A show egyik sztárja, David Harbour leült egy interjúra a Variety újságíróival, ahol a legizgalmasabb téma természetesen a Stranger Things harmadik évada volt. Annyi biztos, hogy már készül a következő szezon, de egyelőre még messze van a debütálástól.

Hirdetés

A Netflix berendelte a folytatást, de Ross és Matt Duffer még mindig csak a forgatókönyvön dolgoznak, és jó esély van rá, hogy egészen áprilisig nem is fogják elkezdeni a forgatást.

"Mint minden jó dologhoz, ehhez is idő kell. A Duffer testvéreknek időre van még szükségük. Egyébként nagyon keményen dolgoznak. Bezárják magukat a lakásukba és naponta 12-14 órán keresztül csak írnak."

A Stranger Things hatalmas siker volt, amikor 2016-ban elindult a Netflixen, és mire az első évad kikerült, a testvérek már a nagy részét letisztázták a második évad forgatókönyvének. Főleg ennek köszönhető, hogy idén már jött is a második szezon. A következő felvonásra viszont úgy tűnik, még 2019-ig várnunk kell.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)