Hirdetés

Stranger Things - néhány részlet kiderült a harmadik évadról

|

A Stranger Things következő fejezetének megjelenése még messze van, de a tervek már nagyjából készek.

Hirdetés

A Stranger Things vezető producere, Shawn Levy leült egy interjúra a Glamour újságíróival, és elmesélt nekik pár érdekességet. Elmondta például, hogy 8 vagy 9 részes lesz az új évad, de nem akarják csak azért húzni a sztorit, hogy több rész férjen ki belőle.

Hirdetés

Levy azt is elárulta, hogy a harmadik szezon egy kis pihenőt ad a rendesen megfáradt Will Byersnek. Ez nem jelenti azt, hogy nem lesz szerepe a történetben, de az első két évadhoz képest jelentősen kevesebbet fog szenvedni a karakter.

"Nem fogjuk megkínozni Willt zsinórban a harmadik évadban. Meg fog küzdeni dolgokkal, de nem küldjük úgy pokolra, mint ahogy azt tettük a hihetetlenül tehetséges Noah Schnappel."

Számíthatunk továbbá új gonosz erőkre is, de ezt sem részletezték. 

Az, hogy mikor jelenik meg a szezon, még erősen kérdéses. Levy azt nyilatkozta, hogy legszerencsésebb esetben az idei év végén láthatjuk az új epizódokat, de ha realisták maradunk, akkor ne számítsunk 2019-nél előbbi premierre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)