Hirdetés

Többen voltak kíváncsiak a Stranger Things második évadjának premierjére, mint a The Walking Dead 100. epizódjára

|

A számok alapján az nézőket jobban érdekelték a Hawkins városkájában zajló események, mint a zombiapokalipszis közepén kitört háború.

Hirdetés

Ősszel nemcsak remek játékokat kapunk, hanem rengeteg sorozat is ilyenkor tér vissza az új részekkel, így többek között elstartolt a The Walking Dead nyolcadik évadja, illetve a Stranger Things második szezonja, ám utóbbi egy kicsivel jobb rajtot produkált.

Hirdetés

Ugyan a Netflix még nem hozta nyilvánosságra a hivatalos adatokat, a nézettséggel foglalkozó Nielsen mérései alapján a Stranger Things 2 évadjának premierjét 15.8 millióan látták az első három nap során, míg ugyanennyi idő alatt egy kicsivel kevesebben, 15 millióan voltak kíváncsiak a The Walking Dead nyolcadik évadjának nyitányára, ami egyben a sorozat 100. része is volt.

Ti melyik sorozatot nézitek? Esetleg mindkettőt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)