Hirdetés

A Stranger Things sztárja Twitteren szólalt fel a zaklatói ellen

|

Az internetnek köszönhetően a rajongók és a nézők sokkal könnyebben tudnak kommunikálni kedvenceikkel, de ez nem mindig jó dolog, ahogy az az elmúlt napokból kiderült.

Hirdetés

A hét elején előkerült egy videó, amin a Stranger Things 14 éves színésze, Finn Wolfhard látható. A srác elsétált a rajongói mellett, útban a hotelbe, és rengetegen nehezményezték, hogy nem állt meg lepacsizni velük. Innentől jó pár kevésbé kedves Twitter üzenetet kapott ő is, és kollégái is.

Hirdetés

Finn a közösségi oldalon kérte, hogy a rajongói hagyják abba a bombázásukat, és se őt, se kollégáit ne zaklassák.

A színész később hozzátette, hogy nem is érti miért kell egyáltalán ilyet kérni. Az biztos, hogy fura az egész ügy.

A Stranger Things tavalyi debütálása óta a széria szereplői hirtelen hatalmas sztárok lettek, és rajongók hordái figyeli minden lépésüket. Finn üzenete azért is lehet nagyon fontos, mert rengeteg hasonló korú gyereket ér online zaklatás, rájuk azonban nem figyelnek annyira az emberek, mint egy híres sorozatszínészre. A mostani eset után remélhetőleg elgondolkozik majd az, akinek illene tartania egy kis önvizsgálatot. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)