Hirdetés

Stranger Things-témájú, walkie-talkie-kat idéző telefontokokkal jön a T-Mobile

|

Hiánypótló ereklyével lehet gazdagabb néhány rajongó.

Hirdetés

Már csak egyet kell aludnunk, és láthatjuk a Stranger Things srácainak legújabb kalandját - addig is még elgondolkodhatunk egy extravagáns telefontok beszerzésén.

Hirdetés

A T-Mobile úgy döntötti, hogy megörvendezteti a Stranger Things rajongóit valamivel, amire nem igazán számítottunk. A Netflixszel való együttműködésnek hála ugyanis limitált példányszámban ugyan, de elkészítik a T-ALKIE telefontokokat, amik a sorozatban látható walkie-talkie-kat hivatottak megidézni.

A méretes, garantáltan nem zsebhez illesztett tokokban kényelmesen eltárolhatunk szinte bármilyen telefont, a T-Mobile továbbá biztosított mindenkit arról, hogy a tokok "Upside Down-kompatibilisek". Ha esetleg felkeltette az érdeklődéseteket az egyedi cucc, akkor a harmadik évad július 4-i debütálása után legyetek résen a részletekkel kapcsolatban.

Nektek mi a legkülönlegesebb gyűjtői relikviátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)