Hirdetés

A Studio Ghibli két filmen is dolgozik

|

Az egyik a legendás Hayao Miyazaki projektje.

Hirdetés

Noha a zseniális japán rendező, Hayao Miyazaki (Totoro - A varázserdő titka, A vadon hercegnője, Chihiro Szellemországban, A Vándorló palota) már 2013-ban bejelentette visszavonulását és emiatt sokan azt hitték, hogy az abban az évben megjelent Szél támad lesz az utolsó filmje, azonban később érkezett a hír, hogy a mester pályafutása még nem ért véget, új ötleten tevékenykedik. 

Hirdetés

Most a Studio Ghibli erősítette meg az újévi üzenetében, hogy idén két animációs filmet is készítenek. Az egyik a Miyazaki nevével fémjelzett How Do You Live? (Kimi-tachi wa Dö Ikiru ka), amely egy coming-of-age típusú fantasy kaland lesz Genzaburo Yoshino 1937-ben megjelent, hasonló című regényét alapul véve, amelyet eredetileg még a nyári tokiói olimpia előtt ki szerettek volna adni, de a film producere, Toshio Suzuki szerint valószínűleg valamikor 2021 és 2022 között számíthatunk csak rá. A másik projekt ennél sokkal rejtélyesebb, semmit sem tudunk róla azon kívül, hogy készül, de korábban a stúdióval együtt dolgozó Wild Bunch alapítója, Vincent Maraval azt állította, hogy a fiatalabb Miyazaki, Goro is dolgozik valamin, így könnyen lehet, hogy ez az a bizonyos titokzatos cím.

A Studio Ghibli egyébként azt is bejelentette, hogy 2022-ben a japán Nagakute City-ben megnyílik az első élményparkjuk, valamint az is kiderült, hogy színpadra állítják a Nauszika - A szél harcosait. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)