Hirdetés

Netflixre jönnek a Studio Ghibli filmek

|

A Ghibli 21 filmjéből 20 elérhető lesz a streaming szolgáltatón keresztül.

Hirdetés

A Netflix megszerezte a Studio Ghibli filmek streamelési jogait, így az Egyesült Államok, Kanada és Japán kivételével mindenhol bekerülnek a kínálatba. A Ghibli kifejezetten ellenezte a digitális terjesztést egészen a közelmúltig, amikor is elkezdték árusítani a filmek digitális verzióit és összeálltak az HBO MAX-szel (Amerikában azon keresztül lesznek streamelhetőek).

Hirdetés

A lényeg, hogy február 1-től kezdődően a Netflix elkezdi majd feltölteni mind a 21 filmet a szolgáltatásra. Első körben a Laputa - Az égi palota (Castle in the Sky), Totoro - A varázserdő titka (My Neighbor Totoro), Kiki - A boszorkányfutár (Kiki's Delivery Service), Yesterday - Vissza a gyerekkorba (Only Yesterday), Porco Rosso - A mesterpilóta (Porco Rosso), Ocean Waves, és a Földtenger varázslója (Tales from Earthsea) fognak felkerülni.

A második kör március 1-én jön, akkor a következőket kapjuk: Nauszika - A szél harcosai (Nausicaä of the Valley of the Wind), A vadon hercegnője (Princess Mononoke), A Yamada család (My Neighbors the Yamadas), Chihiro Szellemországban (Spirited Away), Macskák királysága (The Cat Returns), Arrietty - Elvitte a manó (Arrietty), The Tale of The Princess Kaguya.

Az utolsó kör április 1-ére várható, a következő listával: Pom Poko - A tanukik birodalma (Pom Poko), A könyvek hercege (Whisper of the Heart), A vándorló palota (Howl's Moving Castle), Ponyo a tengerparti sziklán (Ponyo), From Up on Poppy Hill, Szél támad (The Wind Rises), Amikor Marnie ott volt (When Marnie Was There). Az egyetlen film, ami kimarad a Ghibli-gyűjteményből, az a Szentjánosbogarak sírja (Grave of the Fireflies), mivel annak terjesztési jogai nem a stúdiónál vannak.

Mind japán hanggal, 28 különböző nyelvű felirattal és 20 nyelven elérhető szinkronnal érkezik. Azt nem tudni, hogy magyar felirat/szinkron lesz-e ezek között, de tekintettel arra, hogy mostanában rengeteg tartalomhoz kaptunk feliratot és/vagy szinkront, meglepődnénk, ha pont a Ghibli filmekhez nem tartozna legalább az egyik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)