Hirdetés

Suicide Squad 2 - ősszel már foroghat is

|

Hiába minden kritika, a DCEU nem lassít. A Wonder Woman 2-t hamar követi majd a Suicide Squad 2 a futószalagon.

Hirdetés

Az Omega Underground jelentése szerint a Suicide Squad folytatásának forgatása a Wonder Woman 2-höz hasonlóan, még idén el fog indulni. A rosszfiúkból álló hőscsapat októberben kezdi a munkát, jó eséllyel ugyanabban az Egyesül Királyságbeli Warner stúdióban, ahol Gal Gadot fog hősködni a nyáron.

Hirdetés

A csapat listája egyelőre még nem végleges. Azt tudjuk, hogy Margot Robbie a nyáron fog dolgozni Tarantino új filmjén, Will Smith pedig július végén fog kiszabadulni a Gemini Man díszletéből. Úgy néz ki, hogy mindkettejük szabad lesz az októberi startra. A pletykák szerint egyébként Dwayne Johnson is felbukkan majd a Suicide Squad 2-ben Black Adamként, de simán lehetséges, hogy az ő debütálását inkább már a Shazam! filmben ellövik.

Joel Kinnaman (Rick Flag), Jay Hernandez (Diablo), és Jai Courtney (Captain Boomerang) pedig nemrég megjelentek egy Instagram fotón, ahol láthatóan együtt edzettek egy filmszerep kedvéért. Nem nehéz kitalálni, hogy melyik filmről lehet szó.

Brendan whipping us back into shape. Jay puked. #garagegym

Joel Kinnaman (@joelkinnaman) által megosztott bejegyzés,

Egyelőre nincs hivatalos premier dátum a Suicide Squad 2-höz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)