Hirdetés

Suicide Squad 2 - Harley Quinn mégis visszatérhet a folytatásra

|

Eddig arról szóltak a pletykák, hogy Margot Robbie karakterével már csak a saját filmjében találkozunk majd, de a jelek szerint a Warnernél még nincs minden kőbe vésve.

Hirdetés

Nagyon fontos lenne, hogy a Warner eldöntse végre, hogy mit akar kezdeni a DC filmes univerzumával, de miután a poénosra vett Aquamant követően bejelentették a horrorfilmes folytatást, mi már semmin nem tudunk meglepődni.

Hirdetés

Miután kiderült, hogy Jared Leto Jokere biztosan nem tér már vissza, az is szóba került, hogy Margot Robbie-t is csak a Birds of Prey moziban látjuk viszont, és James Gunn egy teljesen új csapattal próbálhatja meg gatyába rázni az Öngyilkos osztag folytatását. A hírt eredetileg a Forbes írta meg, akik most frissítették az eredeti anyagot, mert a filmhez közel álló források szerint Margot Robbie mégis csak visszatér.

Az biztos, hogy a Birds of Prey 2020-ban kerül a mozikba, akkor meglátjuk, milyen irányba viszik el a karaktert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)