Hirdetés

The Suicide Squad - James Gunn bemutatta a teljes szereplőgárdát

|

Temérdek sztár feltűnik majd az új Suicide Squad moziban.

Hirdetés

Még mindig nem teljesen világos, hogy most akkor folytatás vagy reboot lesz-e a The Suicide Squad (amit véletlenül sem Suicide Squad 2-nek neveztek el), hiszen visszatér egy csomó régi szereplő, de újoncokból is akad bőven. A rendező, James Gunn most végre mutatott nekünk egy elég hosszú névsort is. 

Hirdetés

Gunn a Twitteren tette közzé a szereplők neveit, akik között egy csomó korábban pletykált filmcsillag is megtalálható. Margot Robbie visszatér, mint Harley Quinn, Viola Davis ismét Amanda Wallert alakítja, és Joel Kinnaman is újrázik Rick Flag szerepében. Hozzájuk csatlakozik többek között John Cena, Jai Courtney, Nathan Fillion, Peter Capaldi, Idris Elba, és Tinashe Kajeese.

Ennyi szereplővel bizony nem lesz egyszerű dolgozni, de mi mindenképpen bízunk Gunn tehetségében. Ti melyik színész vagy színésznő szereplésének örültök a leginkább?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)