Hirdetés

The Suicide Squad - a Marvel egy másik rendezője is csatlakozhat

|

Egyre változatosabbá válik a James Gunn gondjaira bízott társaság.

Hirdetés

Több visszatérő szereplő is lesz a James Gunn-féle The Suicide Squadban, elég Margot Robbie, Jai Courtney és Joel Kinnaman karaktereire gondolni, de lesznek új arcok is, mint King Shark vagy éppen az a figura, akit most pletykálnak. 

Hirdetés

A Deadline jelentése szerint a Hétköznapi vámpírok, a Vademberek hajszája és a Thor: Ragnarök rendezője, Taika Waititi is tárgyalásokat folytat arról, hogy csatlakozzon a The Suicide Squad szereplőgárdájához. Egyelőre nem tudni, hogy pontosan milyen karaktert néztek ki a számára, viszont nem ez az első eset, hogy Waititi felbukkan egy DC-filmben, láthattuk már a 2011-es Zöld Lámpásban is. 

Az információk szerint a The Suicide Squad forgatása szeptember 23-án kezdődik, a premier pedig 2021. augusztus 6-án várható. Waititi egyébként meglehetősen elfoglalt, hiszen hamarosan bemutatják új filmjét, a Jojo Rabbitot, majd következik a Thor: Love and Thunder.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)