Hirdetés

Súlyos állapotban szállították kórházba Jamie Foxxot

|

Az épp legújabb filmjét forgató színésznél egészségügyi komplikációk léptek fel.

Hirdetés

Egyelőre tisztázatlan okok miatt sürgős orvosi beavatkozásra volt szüksége az 55 éves Jamie Foxxnak. Az Oscar-, Golden Globe- és BAFTA-díjas színészt kedden szállították kórházba, a TMZ forrásai szerint elég komoly volt a helyzet ahhoz, hogy a családja is Atlantába utazzon miatta. Foxx azóta már jobban van, kommunikál is.

A színész lánya, Corrine az Instagramon annyit írt csak az esettel kapcsolatban, hogy mindenkivel tudatni szeretné, az apja egészségügyi komplikációk miatt került kórházba, a gyors beavatkozásnak és a gondos ellátásnak köszönhetően már javul az állapota. Az egész család tisztában van azzal, hogy milyen sokan szeretik a színészt, és roppant hálásak, amiért imádkoznak érte, ám arra kérik a rajongókat, hogy ebben a helyzetben tartsák tiszteletben a magánszférájukat.

Hirdetés

Foxx a kórházba kerülését megelőzően a Back in Action című vígjátékot forgatta Atlantában Cameron Diazzal. Utóbbi azért nagy szó, mert a színésznőnek majd' egy évtized szünet után ez lesz az első szerepe.

Szintén a stábot erősíti Glenn Close, Andrew Scott és Jamie Demetriou. A Netflixre készülő produkció rendezői székében Seth Gordont, a Förtelmes főnökök direktorát találjuk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)