Hirdetés

Súlyos bántalmazásért áll bíróság elé a Rick és Morty alkotója

|

Justin Roiland a vád szerint megverte és fogva tartotta partnerét még 2020-ban, most kezdődik a tárgyalása.

Hirdetés

Az utóbbi évek egyik legkedveltebb animációs sorozata, a Rick and Morty alkotója, Justin Roiland súlyos vádakkal néz szembe a kaliforniai bíróságon. Az NBC News információi szerint még 2020 májusában jelentették fel az írót és szinkronszínészt háztartáson belüli erőszak bűntettével, a dokumentumok szerint ez többek közt testi sértést, csalást, megtévesztést és a szabadság korlátozását jelentette.

Nem tudni, pontosan mi történt, de a rendőrségi jelentések alapján

Roiland megverte és fogva tartotta partnerét.

Augusztusban tartóztatták le, akkor a rendőrségen ártatlannak vallotta magát, a médiának pedig nem nyilatkozott az ügyben.

Hirdetés

Áldozata kiléte sem ismert; sajtóértesülések szerint akkori barátnőjéről van szó, aki azóta távolságtartást kért, Roiland jelenleg sem mehet hozzá 30 méternél (100 lábnál) közelebb, és nem is léphet vele kapcsolatba.

Roiland nem csak kitalálója a Rick and Mortynak (Dan Harmonnal együtt), de mindkét főszereplő hangját is ő kölcsönzi. Legutóbb az Xbox Games Passban is hozzáférhető High on Life-ben nevetetett meg minket, tesztünket itt olvashatjátok.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)