Hirdetés

Súlyos beteg James Michael Tyler, a Jóbarátok Guntherje

|

A Jóbarátok sorozat 148 epizódjában Gunthert alakító James Michael Tylernek negyedik stádiumú rákja van.

Hirdetés

Nemrég Jóbarátok: Újra együtt néven hozzánk is megérkezett nagy újraegyesülésnek hála egy halom Jóbarátok-rajongónak szöktek örömkönnyek a szemébe, most viszont sajnos egyáltalán nem a boldogság pillanatai következnek. Az említett nagy találkozóban James Michael Tyler csak egy rövid videós kapcsolás erejéig vett rész, a színészről pedig nagyon szomorú hírek érkeztek. 

A Jóbarátokban Günthert, a Central Perk kávézó pincérét alakító Tyler ugyanis előrehaladott, negyedik stádiumú rákkal küzd. Betegségére pár éve egy rutinvizsgálat során derült fény.

Hirdetés

Betegségéről ma a Today kérdezte a színészt. James Michael Tyler egészen pontosan így fogalmazott:

"Prosztatarákkal diagnosztizáltak, ami már a csontjaimra is átterjedt. Ezzel a diagnózissal élek együtt immár három éve. Most a negyedik stádiumnál járok. Ez egy előrehaladott rák. Szóval végül valószínűleg felül fog kerekedni rajtam."

Nehéz ilyenkor megfelelő szavakat találni. Csak a legjobbakat tudjuk kívánni Tylernek, aki rengeteg emlékezetes pillanattal ajándékozott meg bennünket a Jóbarátok sorozatban.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)