Hirdetés

Super Bowl reklámban tér vissza Dr. Genya és Frau Farbissina

|

Az Austin Powers gonoszai elektromos autókat fognak reklámozni a hétvégi Super Bowl alatt.

Hirdetés

A Super Bowl alkalmával nemcsak az amerikai foci két döntős csapata, hanem a nagy reklámcégek is a szokásosnál jobban odateszik magukat, hogy a kiemelten értékes reklámhelyeket a nagy eseménynek megfelelő filmekkel tölthessék el.

Így Arnold Schwarzenegger mellett más nagynevű színészek és karakterek is feltűnnek majd a hét végén bemutatásra kerülő reklámokban, egy autógyár például úgy döntött, hogy az Austin Powers humorát is segítségül hívja idei hirdetésében.

Hirdetés

Az olyan márkákat, mint a Chevrolet, a Buick, a GMC, vagy épp a Cadillac magában foglaló General Motors tett ki két Twitter-üzenetet, amiben Mike Myers és Mindy Sterling az Austin Powers filmekben eljátszott gonosz szerepeiket, azaz Dr. Genya és Frau Farbissina jelmezét veszik fel újra. A két teaser végén azt a szöveget olvashatjuk, hogy a gonosz visszatért "for good", ami egyszerre azt is jelenti, hogy örökre, ahogy azt is, hogy a jó érdekében.

A GM kommunikációjában az utóbbi időben kiemelt szerep jut annak a céljuknak, hogy 2035-re leállítsa a szennyező robbanómotoros járműveinek gyártását és értékesítését, annak érdekében, hogy 2040-re karbonsemlegessé válhasson. Így feltételezhetjük, hogy a reklámjuk is valami ilyesmi üzenetre épül majd, vasárnap éjjel pedig kiderül, hogyan lesz környezettudatos a két gonoszból.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az Austin Powers filmek rendezője, Jay Roach egyébként azt nyilatkozta korábban, hogy amennyiben Mike Myersnek lenne kedve és ötlete egy negyedik filmhez, ő bármikor szívesen nekivágnak a projektnek. Ám egyben úgy gondolja, hogy Verne Troyer halála után erre nincs sok esély.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)