Hirdetés

Ezek voltak a Super Bowl legjobb reklámjai

|

A legnagyobb vállalatok megint nem sajnálták a dollármilliókat, hogy az év legemlékezetesebb reklámjait izgulhassuk végig a Super Bowl félidejében.

Hirdetés

A legtöbben általában gyűlölik a reklámokat. Kivéve akkor, ha épp Super Bowl van, ilyenkor ugyanis a rongyosra járatott agymosás helyett minőségi reklámokat kapunk. Ezeknek persze pontosan ugyanaz a célja, csak százszor annyiba kerülnek a cégnek, mert hát Hollywood legfelkapottabb színészei mondják bele a kamerába, hogy vedd meg azt az átkozott mosóport.

Hirdetés

Na de ne húzzuk tovább az időt, hiszen most tényleg a reklám a fontos:

Lexus

Wakandában kizárólag a legjobbal, a legfeljettebb technológiával foglalkoznak. Hát persze, hogy T'Challa király is egy Lexust vezet.

Pringles

Hogy micsoda?! Egymásra lehet pakolni a Pringles chipseket? Erről eddig én miért nem tudtam?

M&M'S

Ha piros M&M vagy, mindenki meg akar zabálni. Ha Danny DeVito, senki. Szomorú az élet.

Doritos Blaze és Mountain Dew Ice

Ha azt hittétek, hogy a rapcsaták ideje lejárt, akkor nagyot tévedtetek. A Peter Dinklage és Morgan Freeman úgy egymásnak esik, mint még soha. Ha így intéznék az ügyeiket a Trónok harca karakterei, egy kevésbé véres, de legalább ilyen szórakoztató sorozattal lenne dolgunk.

Tide

A Stranger Thingses David Harbour gyakorlatilag a világ összes reklámját leforgatta, hogy kiderüljön, valójában az összes egy nagy mosópor reklám.

Jeep

Jeff Goldblum játszhat bármilyen szerepet, mindig a Jurassic Park miatt fogunk rá emlékezni. Ez a tudat minden bizonnyal őt is kísérti.

NFL

Az NFL legfontosabb meccsének félidejében azért maga a liga is kapott egy szpotot, hátha az emberek nem tudnák, hogy egyébként nem csak ebből az egy meccsből áll az egész.

Michelob ULTRA

Chris Pratt elképesztően izgatott, hogy ő lett a Michelob ULTRA új arca. Mint minde szerepre, erre is alaposan fel kellett készülnie, mind mentálisan, mind fizikailag. Egy kicsit már sajnáljuk is.

Squarespace

Ez a reklám legalább annyira tolja a Squarespace-t, mint Keanu Reeves saját motoros cégét az Arch Motorcycle (ahol egyébként olyan motorokat pattintanak össze, hogy az embernek azonnal megindul a nyál a szájában), de ezt mi egyáltalán nem bánjuk.

Skittles

A Skittles idén úgy döntött, hogy leforgatnak egy reklámot, és azt csak egyetlen embernek fogják megmutatni az egész világon. Hogy ez igaz-e, azt talán sosem fogjuk megtudni, mindenesetre forgattak 5 másikat csak azért, hogy ezt elmondják a világnak.

Febreze

Ügyvédnek lenni jó, de nem annyira, mint olyan valakinek lenni, aki után nem marad büdös a vécében. Dave pont egy ilyen figura a Febreze reklámja szerint.

Jack in the Box

Amerika egyik kedvenc gyorséttermi hálózata megelégelte a piszkálódást, úgyhogy nemcsak ütős szendvicseket pakoltak össze, hogy háborút is indítanak a közösségi médiában. 

Amazon Echo

Nem könnyű Amazon reklámot csinálni, de a vállalat egy különleges trükkel garantálta, hogy az eszközök ne őrüljenek meg a lakásokban: a hangsávból kivágták az emberi fül számára nem hallható, de az eszköz általá észlelhető frekvenciákat, ami így nem indult el azonnal a félidőben. 

Ausztrália

Volt egy reklám, amire mindenki azt hitte, hogy egy új film trailere. Pedig nem, ez a reklám tényleg Ausztráliáról szól.

Nektek melyik volt a kedvencetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)