Hirdetés

Dragon Ball Super - kiderült az első Super Saiyan God története

|

A széria alkotója, Akira Toriyama mesélte el, hogy ki is volt az első Super Saiyan God, és hogyan vált fontos szereplőjévé a Dragon Ball univerzumnak.

Hirdetés

A Dragon Ball Super első fázisa óta kérdés a rajongók körében, hogy ki is volt tulajdonképpen az első Super Saiyan God, akinek végül Son Goku is nyomdokaiba lépett, amikor Beerus meglátogatta a Földet.

Hirdetés

Ezt a kérdést a Saikyo Jump is feltette Akira Toriyamának, aki készséggel válaszolt is.

"Még nagyon régen, mielőtt Planet Vegeta a Saiyan bolygóként vált volna ismertté, volt egy ember, Yamoshi, akinek annak ellenére, hogy Saiyan volt, a szívében becsület lakott. Ő és öt társa lázadásba kezdtek, de végül bekerítették őket. A sarokba szorított vezető ekkor váltott először Super Saiyan formába, amivel megrázta a többi harcost."

Ez a Yamoshi egyébként az a Yamoshi, akire a Dragon Ball Z: Battle of Gods is utalt már.

"A túlerő miatt Yamoshi idővel kifulladt, és legyőzték, de ez csak a legenda kezdete volt. Ezután Yamoshi lelke folyamatos vándorlásba kezdett, mely során a következő, igaz-szívű megváltót kereste: a Super Saiyan Godot."

Toriyana szerint Beerus azért kezdte keresni az istenséget, mert prófétai álmában információkat talált Yamoshi lelkéről. Goku is kapcsolatba lépett a szellemmel, amikor barátainak köszönhetően először alakulhatott Super Saiyan God formába. A rituálé alatt megjelent hősünknek a lélek, aki továbbadta a fáklyát a harcosnak. Azóta már Vegeta is megörökölte Yamoshi erejét és akaratát. Kíváncsian várjuk, hogy ki fog még Super Saiyan Goddá válni a jövőben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)