Hirdetés

Supergirl film készül, már az író is megvan

|

A Warner Bros. és a DC Comics továbbra is erőből akarja megoldani a DC filmes univerzum kérdését, egy újabb projektbe fogtak bele.

Hirdetés

Jelenleg is egy csomó olyan mozi készül párhuzamosan, ami a DC filmes univerzumában kap helyet, sőt, még olyan képregényes filmen is dolgozik a Warner Bros., ami külön utakon jár és nem kapcsolódik az egységes világhoz - ez lesz ugyebár az izgalmasnak tűnő Joker eredettörténet.

Hirdetés

A DC filmjei közül párról már tudni is lehet, hogy elvileg mikor érkeznek meg a mozikba. Még idén befut az Aquaman, jövőre jön a Shazam! és a Wonder Woman 1984, 2020-ban pedig a Cyborgra és a Green Lantern Corpsra számíthatunk. Ez előbb említett Joker mellett még készül elvileg LoboJustice League Dark, FlashBatman, Batgirl, Birds of Prey, Black Adam, New Gods, és Deathstroke film, sőt a tervek szerint a Justice League, az Man of Steel és a Suicide Squad is folytatást kap. Simán lehet, hogy valamit így is kihagytam a felsorolásból, annyi vasat tart egyszerre a tűzben a stúdió. 

Most pedig még egy újabb tervet jelentettek be, ugyanis egy Supergirl filmet is el szeretnének készíteni. Egyelőre csak az biztos, hogy a forgatókönyv megírására Oren Uzielt kérték fel. Oren Uziel  korábban például a 22 Jump Street - A túlkoros osztag és a The Cloverfield Paradox könyvéért felelt, de ő dolgozik a 2019 Sonic the Hedgehog mozin is, illetve a bejelentett, de premierdátumot még nem kapott Mortal Kombat film forgatókönyvét is ő írja. 

Supergirl egyébként legutóbb 1984-ben tette tiszteletét a filmvásznon, akkor azonban a 35 millió dollárból készült filmnek mindösszesen 5 millió dollárt sikerült összekaparni a pénztáraknál. Csak remélni tudjuk, hogy az új Supergirl ennél jobban teljesít majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)