Hirdetés

Supergirl is szerepel majd a The Flash filmben, már kiválasztották a színésznőt

|

Szépen gyarapodik azoknak a szuperhősöknek a listája, akik hosszabb-rövidebb ideig feltűnnek a vásznon a világ leggyorsabb emberére fókuszáló moziban.

Hirdetés

Egyre inkább az a benyomás kezd kialakulni bennünk, hogy a DCEU számára az Andy Muschietti rendezésében készülő The Flash ugyanazt a szerepet tölti majd be, mint a Pókember 3 az MCU-ban, azaz behozza a képbe a párhuzamos világokat, így remek lehetőséget teremt arra, hogy akár csak egy rövid cameo erejéig olyan színészek öltsék újfent magukra jelmezüket, mint Michael Keaton és Ben Affleck.

Hirdetés

Szerencsére nem kell csak és kizárólag visszatérő karakterekkel beérnünk, így a tömény nosztalgiázás mellett tanúi lehetünk Supergirl bemutatkozásának is a DCEU keretein belül. Az Acélember unokahúgát 425 jelentkező közül választották ki, Muschiettit és a DC Films élén álló Walter Hamadát, valamint a producereket is mind közül leginkább Sasha Calle, a The Young and The Restless Emmi-jelölt színésznője nyűgözte le. Ezzel a kolumbiai származású Sasha Calle az első latina Supergirl, kinek hollófekete haját valószínűleg nem fogják a szerep kedvéért szőkére festeni.

Supergirl egyszer már átsuhant a filmvásznon 1984-ben, de a Helen Slaterrel a címszerepben forgatott film csúnyán elhasalt a kasszáknál. Jóval maradandóbbnak bizonyult ellenben a karakter tévés jelenléte, Melissa Benoist megformálásában Kara-Zor-El eddig 106 epizódban mentette meg National Cityt, a Földet (vagy egy másikat a sok közül), és a The CW-n futó sorozatot lezáró hatodik évad révén még további 20 epizód jut neki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)