Hirdetés

Supergirl - Jon Cryer lesz Lex Luthor

|

A Két pasi meg egy kicsi sztárja egy egészen más szerepre készül.

Hirdetés

Nem biztos, hogy mindenki lelkes lesz azzal kapcsolatban, hogy Alan Harpert látja majd Lex Luthor öltönyében, de akárhogy is, ő kapta a Supergirl kopasz zsenijének szerepét.

Hirdetés

Jon Cryer  egyébként korábban volt már Luthor a Superman IV-ben, csak akkor Lex unokaöccsét, Lenny Luthort játszotta. Ettől függetlenül fura lesz a Két pasi meg egy kicsi jól ismert színészét egy komoly szerepben látni. A Supergirl vezető producere legalább lelkesnek hangzik.

"Hatalmas rajongói vagyunk Jon Cryernek, így azonnal ő ugrott be, amikor elkezdtük keresni a színészt Lex Luthor ikonikus karakteréhez. Jon egy hatalmas tehetség, és a tény, hogy már játszotta Lenny Luthort, csak egy újabb érvet adott a felvételéhez. Boldogan köszöntjük Jont a Supergirl családban."

Meglátjuk, hogy a DC rajongók mennyire fognak örülni ennek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)