Hirdetés

Superman-filmet is rendezhetett volna James Gunn

|

Az író-rendező végül a Suicide Squad mellett döntött, de a legújabb hírek szerint a DC más opciót is kínált.

Hirdetés

James Gunn egy ideje a The Suicide Squad mozifilmen dolgozik, a soft rebootban szereplő csapat tagjait is láthattuk már, noha az első trailer még várat magára. A forgatás még azelőtt lezárult, hogy a pandémia megnehezíthette volna a produkció menetét, most inkább amiatt fájhat a Warner feje, hogy mikor és milyen formában mutassa be a kész alkotást, ha továbbra sem javul a helyzet. A jelenlegi tervek szerint 2021 augusztus 6-án kerül sor az amerikai premierre.

Hirdetés

Egy friss interjúból megtudhattuk, hogy Gunn ehelyett akár egy Superman-filmet is forgathatott volna a DC égisze alatt. A rendező az Empire munkatársával beszélgetve ecsetelte, hogy a DC Extended Universe-hez való 2018-as csatlakozását követően több lehetőséget is felajánlottak számára. Mint tudjuk, a Suicide Squad mellett döntött, viszont a DC elég nagy kreatív szabadságot adott neki, és így egy új Superman mozifilm megalkotásának ötlete is felmerült a tárgyalások során. Azt sajnos nem tudni, hogy rebootról lett volna szó, vagy Henry Cavill tért volna vissza a főszerepben, de érdekes eljátszani a gondolattal, hogy Gunn mit hozott volna ki a karakterből a DCEU világában.

Persze az sem kizárt, hogy a The Suicide Squad után rendezni fog még DC-filmet Gunn, de ha lesz is ilyen, arra csakis a Marvel-féle A Galaxis őrzői 3-at követően kerülhet sor.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)