Hirdetés

Henry Cavill szerint még mindig ő Superman

|

Hiába jönnek mindenféle pletykák, az acélember nem adja a köpenyét, Cavill továbbra is Supermannak tartja magát.

Hirdetés

Többször érkezett már hír arról, hogy Henry Cavill Superman karrierje véget ért, és más fogja felölteni a vörös köpenyt. Ezek a jelentések korainak bizonyultak, legalább is Cavill elmondása szerint, aki azt állítja, hogy bizony még mindig ő a DCEU Supermanje, és nem tud arról, hogy lecserélnék.

Hirdetés

A Men's Health magazin kérdezte a színészt a szerepről, aki egyértelműen kimondta, hogy a kérdéses köpeny bizony még az ő szekrényében van.

"Nem fogok csendesen ülni egy sötét sarokban, amíg mindez történik körülöttem. Nem mondtam le a szerepről. Sok mindent adhatok még Superman karakteréhez. Rengeteg sztorit kell még elmesélnünk. A képregények hősét akarom a vászonra vinni, ez a fontos számomra. A jelenlegi helyzet: majd meglátjátok."

Cavill alakítását sokan kritizálták, és még ha nem is feltétlenül csak a színészen múlott, sokaknak nem jött be a sötét, baltaarcú Superman. Ennek ellenére elszántnak tűnik a folytatást illetően, és csak reménykedünk benne, hogy a DC mozik káoszában még lesz esélye bizonyítani.

Ti mit gondoltok: jöhetne még Cavill-féle Superman film?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)