Hirdetés

Superman és Lois Lane is csatlakozik az Arrowverse crossoveréhez

|

A három epizódon keresztül tartó történetben a CW szuperhősös univerzum legkomolyabb csapata lesz a főszerepben.

Hirdetés

A CW csatorna hivatalosan bejelentette az Arrowverse idei legnagyobb  és legizgalmasabbnak tűnő crossover eseményét, amelyben régi és új hősök is fontos szerepet kapnak.

Hirdetés

A crossover a december 9-i The Flash epizóddal kezdődik, majd december 10-én folytatódik az Arrow-val, december 11-én pedig a Supergirllel. A három címszereplő mellett Batwoman (Ruby Rose) is bemutatkozik a saját sorozata 2019 májusi bemutatója előtt, illetve Superman és Lois Lane ikonikus párosa is csatlakozik a csapathoz. Már egy promóciós poszter is készült az eseményhez:

Superman már korábban is szerepelt pár epizód erejéig (őt újból Tyler Hoechlin alakítja), viszont Lane-t ezidáig csak emlegették az Arrowverse-ben, csupán a szülei és húga bukkantak fel a Supergirlben.

Ti mit szóltok az új crossoverhez, várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)