Hirdetés

Superman hamarosan felfedi valódi kilétét a világnak

|

Komoly fordulóponthoz érkezik a szuperhős története a következő képregényben.

Hirdetés

Még a karácsonyi ünnepek előtt megjelenik majd az aktuális Superman sorozat 18. füzete, amelyben szuperhősnek nehéz döntést kell meghoznia. Volt már persze ilyen, de most az egyik legnagyobb titkát lesz kénytelen elárulni.

Hirdetés

Clark Kent ezidáig mindig sikeresen ellenfelei és rosszakarói előtt járt egy lépéssel, és soha nem vált publikussá, hogy ő Superman. A Brian Michael Bendis által írt, valamint Ivan Reis és Joe Prado által rajzolt történetben viszont hatalmas változás fog bekövetkezni a hős életében. A történethez kapcsolódni fog a Lois Lane 7. száma is, amelyet a Superman 18. száma után néhány héttel később publikálnak. Ennek történetét Greg Rucka, a rajzolást Mike Perkins jegyzi.

A Clark Kent életét feje tetejére állító Superman #18 december 11-én fog megjelenni, a Lois Lane #7 pedig 2020. január 1-jétől lesz elérhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)