Hirdetés

Supermanre és Lois Lane-re koncentráló sorozat is készül

|

A nemsokára induló Végtelen Világok Krízise után újabb taggal bővül az Arrowverse.

Hirdetés

December 8-án veszi kezdetét az a nagyívű crossover, ami végighalad az Arrowverse összes sorozatán, a Végtelen Világok Krízisének keretein belül pedig rengeteg változás jöhet a szériák életében. Ennek kapcsán láthatjuk majd Kevin Conroyt végre élőben is Batman bőrébe bújni, de úgy tűnik, hogy a DC univerzum másik legendás szuperhősével, Supermannel is komoly tervei vannak a stúdiónak.

Hirdetés

A The CW tévécsatorna most jelentette be, hogy új sorozat készül Superman & Lois címmel, ami a Supergirl spinoffja lesz, és arra koncentrál majd, hogy Lois Lane és Clark Kent hogyan birkózik meg a civil élettel, miközben próbálnak a szuperhősi kötelességnek is eleget tenni, sőt még a gyereknevelés hatalmas feladata is rájuk hárul. Kettejük közös gyereke a Végtelen Világok Krízise alatt mutatkozik majd be, és arra is választ kaphatunk, hogy a legutóbbi Supergirl évadokban miért nem láthattuk gyakran az ikonikus szerelmespárt.

Ti milyen sorozatot látnátok még szívesen az Arrowverse-ben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)