Hirdetés

Befutott az előszereplős Susi és Tekergő legújabb trailere

|

A film közel egy hónap múlva debütál majd a Disney+ platformján.

Hirdetés

Újabb klasszikus rajzfilm alapján készült élőszereplős filmet láthatunk hamarosan a Disney jóvoltából, viszont a Susi és Tekergő (angolul Lady & the Tramp) nem a mozikban, hanem a Disney+ kínálatában lesz majd elérhető.

Hirdetés

A két címszereplő hangját Tessa Thompson és Justin Theroux adja, mellettük főbb szerepekben tűnik fel Benedict Wong és Yvette Nicole Brown is. Az új trailert a hivatalos Disney+ Twitter-oldalán osztották meg, és kiderült, hogy a film november 12-én fog debütálni a streaming szolgáltatás első napján. Nézzétek meg a kedvcsinálót ti is alább.

A Disney+ tesztverziója idén szeptember 12-én élesedett Hollandiában, a hivatalos verzió pedig november 12-én indul Kanadában és az Egyesült Államokban, november 19-én pedig Ausztráliában és Új-Zélandon. Arról egyelőre nem tudni, hogy hazánkban mikor válik elérhetővé, elvileg 2021-ben érdemes csak rá számítani.

Nektek hogy tetszik a Susi és Tekergő ebben az új formában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)