Hirdetés

Folytatódik a Süsü, a sárkány

|

Mindössze három rész erejéig, de visszatérhet Süsü, hogy egy új generáció ismerje meg.

Hirdetés

Minden reggel gyermeki izgalommal szállunk bele az internetbe, hogy megtudjuk, készül-e már a Mézga család rebootja, lesz-e élőszereplős Dr. Bubó (ami ugye igazából Kérem a következőt! címen futott, de kevesebben ismerik így), esetleg macskává változtatják-e Frakkot, hogy az egerek rémeként térjen vissza.

Hirdetés

Ez mind nincs, viszont Süsü, a sárkány eredeti formájában újjáéled. Erről a Bors számolt be, a lapnak Csukás István nyilatkozott:

Sokáig gondolkodtunk, de végül megszületett az ötlet, hogy Süsüt a mai kor gyermekei is megismerjék, miközben a korábbi generációknak is örömet szerzünk. Annyit elárulhatok, hogy az epizódok vázlata kész, a költségvetés összeállt, talán év végére kész is lehetnek az epizódok. Ugyanúgy bábtechnikával dolgozunk.

Bodrogi Gyula, Süsü hangja is szívesen visszatérne, bár megkeresést még nem kapott. Egyetlen feltétele, hogy ne digitális technikával, hanem a régi, bábos megoldással készüljenek az epizódok, és mint feljebb láthatjátok, ez Csukás ígérete szerint teljesül. A három rész egyike arról fog szólni, hogy Süsü az emberek földjére látogat, a másodikban összeházasodik és gyermeke születik (Süsüke), míg a harmadikban az űrbe száll.

Ennek örömére nézzük meg az intrót:

Nem tudni, milyen formában jelenik majd meg, de reméljük, a Netflix már bejelentkezett érte.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)