Hirdetés

Élőszereplős Swamp Thing sorozattal is erősít a DC streaming szolgáltatása

|

A DC sorozat streamelős szolgáltatásának hivatalos neve egyszerűen csak DC Universe lesz, és már 4 széria biztosan készül rá.

Hirdetés

A DC Comics által indított szolgáltatás egy kalap alá fogja gyűjteni az összes fontosabb DC animációs, és élőszereplős sorozatot (egyelőre a CW Arrowverse-ről nincs szó). A szolgáltatás neve nemes egyszerűséggel csak DC Universe lesz, és elvileg még 2018 folyamán elindítják. 

Hirdetés

Első körben megkapjuk rajta az élőszereplős Titans sorozatot, a Young Justice harmadik évadát (ez Outsiders címmel érkezik), a Harley Quinn animációs sorozatot, és egy élőszereplős Swamp Thing projektet, amiben nyilván a DC népszerű mocsárlénye kerül majd itt a középpontba. A sorozatok közül az utolsó a legérdekesebb, hiszen erről csak most rántották le a leplet. Egyelőre annyit tudunk, hogy a Swamp Thing forgatókönyvét Mark Verheiden és Gary Dauberman írja, valamint showrunner pozíciót is ők töltik be. Kiderült továbbá, hogy James Wan, az Aquaman rendezője is besegít nekik producerként. 

A szériákhoz tartozó logókat is megkaptuk már, ezeket itt végiglapozhatjátok:

Az árakról és pontos indulási dátumról egyelőre nincs infónk. Szerintetek van létjogosultsága a DC Universe-nek, vagy nem lesz életképes a nagy streaming szolgáltatók árnyékában? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)