Hirdetés

Swamp Thing - máris elkaszálták a DC-s sorozatot

|

A rajongók még megnézhetik az előző hónapban debütált alkotás első évadát, de utána vége a dolognak.

Hirdetés

Filmes téren nem túl erős mostanában a DC, viszont jó pár olyan sorozat kapcsolódik ehhez a képregényes univerzumhoz, amelyek elég sok rajongót tudtak maguk köré gyűjteni. Viszont sajnos nem minden projekt sülhet el jól.

Hirdetés

Május 31-én debütált a DC Universe nevű platformon a Swamp Thing, aminek középpontjában egy egészen furcsa DC-karakter sötét kalandjai állnak. Eredetileg 13 részesre tervezték az első szezont, amit aztán 10-re kellett csökkenteni, most pedig úgy néz ki, hogy összesen ennyi epizódja lesz az egész szériának, mivel elkaszálták azt, és nem kap folytatást.

Nem tiszta, hogy a fejesek miért döntöttek így, azonban a Fandango egyik újságírója, John Gholson szerint nem magával a sorozattal volt a gond, hanem igazából pénzügyi oka van a dolognak. Az történt ugyanis, hogy Észak-Karolina 40 millió dolláros adó-visszatérítést ígért a Warner Bros. csapatának, de hiba csúszott a papírmunkába, így ezt nem tudták teljesíteni. Később helyesbített az állam, de az eredeti összeg helyett nagyjából 14 milliót ajánlottak fel, emiatt pedig túl sok kiadása lett volna a filmstúdiónak, így leállt az egész projekt.

A jelek szerint tehát nem a készítők munkája volt problémás, hanem egész egyszerűen túl drága lett volna összehozni egy minőségi második szezont, főleg egy olyan platformra, ami nem is annyira népszerű, mint a vetélytársai.

Ti belenéztetek már a Swamp Thingbe?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)