Hirdetés

Swamp Thing - megérkezett az első kedvcsináló a DC élőszereplős sorozatához

|

Először láthatjuk mozgásban a mocsári szörnyet.

Hirdetés

Hamarosan újabb élőszereplős szériával erősít a DC Universe. A Swamp Thing ráadásul a DC Universe azon sorozatainak egyike lesz, melyet kizárólag a stúdió saját streaming szolgáltatásán keresztül érhetnek el a rajongók. 

Hirdetés

A különleges mocsári lény a tavaly bemutatott Titans, és az idén februárban bemutatott Doom Patrol fémjelezte sorozatok palettáját fogja tovább bővíteni, most pedig először láthatjuk mozgásban a mocsár szülöttét. A teaser természetesen nem mutat sokat, ám a hangulattal - bő fél perc alapján legalábbis - nem lesz gond.

A Swamp Thing munkálataiban többek között a Fűrész alkotója, egyben az Aquaman rendezője, James Wan is részt vesz, a showrunneri szerepet pedig Mark Verheiden fogja betölteni. A széria az élőszereplős adaptációja lesz a Len Wein és Bernie Wrightson által megalkotott DC Comics karakternek, amiben a címszereplőt a különleges fizimiskájú Derek Mears kelti majd életre. A '80-as években két Swamp Thing filmet is kaptunk (ráadásul az elsőt Wes Craven rendezte), de ezek nem hagytak túlzottan mély nyomot senkiben sem, úgyhogy éppen itt az ideje újra behozni a köztudatba a DC Comics különleges lényét. 

A sorozat május végén fog debütálni, a hónap eleje-közepe táján pedig garantáltan megkapjuk a teljes előzetest is, ami alapján jobban képben leszünk majd, hogy mégis mire számíthatunk a DC legújabb produkciójával kapcsolatban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)