Hirdetés

Élőszereplős sorozat készül a Sword Art Online-ból

|

Állítólag a Netflix vette meg a gyártás jogát, és különösen figyel majd arra, hogy ne vádolhassák "whitewashinggal".

Hirdetés

Mostanában a filmesek különösen szeretnek animéket adaptálni, aminek néha jó vége lesz, néha nem. A rajongókat általában az zavarja a legjobban, hogy nem ázsiai színészek játszanak bennük - ez a Sword Art Online esetében nem lesz probléma.

Hirdetés

Laeta Kalogridis, aki az Altered Carbon gyártásában vesz részt, a Collidernek erősítette meg, hogy az anime élőszereplős változata a Netflixnél landolt, és ázsiai színészek lesznek láthatók a főszerepekben. Az adaptációt ő írja, és a forgalmazónak sincs kifogása az ellen, hogy Kirito és Asuna, a két főszereplő ázsiai maradjon. A másodlagos karakterek esetében erre kevésbé figyelnek, mivel ők nem feltétlenül Japánból, hanem a világ különböző pontjairól származnak.

A sorozat egyébként arról szól, hogy több ezer gamer beragad egy játékba, és közös erővel kell lenyomniuk az utolsó pályát a meneküléshez, de kiderül még ez-az a helyzetükről, ami bonyolítja a dolgokat.

A Sword Art Online anime már most is megtalálható a Netflixen. Hamarosan jön a Sword Art Online: Fatal Bullet játék is, ha szeretitek a szériát, nézzetek rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)