Hirdetés

Sydney Sweeney elárulta, hogy miért írt alá a Madame Webhez

|

A népszerű színésznő új megvilágításba helyezi szerepét a Sony szuperhősfilmjében.

Hirdetés

Biztosan nem a Madame Web lesz az, amivel a Sony el fog dicsekedni év végén, ezt pedig nemcsak a kritikák és a csúfosan álló bevételek mondatják velünk, hanem az is, hogy a benne szereplő színészek azóta kvázi mossák kezeiket, amiért elvállaltak benne bármit is. Dakota Johnsonra állítólag be is rágott a vállalat (aki többek között arról is beszélt, hogy nem azzal a forgatókönyvvel győzték meg, ami alapján végül a film készült), de Sydney Sweeney sem rejtegeti a véleményét, csak ő sokkal ügyesebben tálalja. 

A színésznő először a Saturday Night Live-ban csinált viccet a Madame Web bukásából, most pedig egy olyan dolgot árult el nyilvánosan, aminek valószínűleg szintén nem fog örülni a Sony. 

Hirdetés

Sweeney a GQ UK-nek adott interjújában elmondta, hogy a Madame Webben való szereplés gyakorlatilag egy üzleti döntés volt a részéről, ugyanis ez juttatta be őt a Sonyhoz, ahol meg tudta valósítani kasszasikerét, a Glen Powellel közösen összehozott Imádlak utálni című romkomot: 

"Számomra ez a film volt az építőkocka, ez tette lehetővé, hogy kapcsolatot építsek ki a Sonyval. A Madame Web nélkül nem lett volna kapcsolatom az ottani döntéshozókkal. A karrierem során mindent a stratégiai üzleti döntésekért is teszek, nem csak a történetért. Mivel ezt tettem, el tudtam adni az Imádlak utálnit, meg tudtam szerezni a Barbarellát."

Dakota Johnsonhoz hasonlóan ő is igyekezett kicsit hárítani a felelősséget: 

"A Madame Web egyike a nagy filmeknek, amiken rengeteg ember dolgozik. Engem csak színészként alkalmaztak, és örülök, hogy életre kelthetek egy olyan karaktert benne, aki a kis unokatestvéreimnek fontos. Egy ilyen filmnél nincs ráhatásom a végeredményre, úgy meg főleg, hogy producer sem vagyok. Bármi is történik, te benne vagy, és élvezed, ami történik... Határozottan más a képlet, amikor egy ilyen filmet készítesz, ez teljesen más volt, mint amihez hozzászoktam."

Sweeney ennek ellenére elmondta, hogy ha megfelelő a történet, és összeáll a megfelelő csapat hozzá, akkor elvállalná, hogy visszatérjen Póknőként. Most viszont inkább olyan projektekre szeretne koncentrálni, amelyeknek producere is lehet, mint amilyen az új filmje, a Szeplőtlen

"Szeretnék a lehető legjobban részt venni a folyamatban. Szeretek a teremben lenni, hogy a problémamegoldásba és az ötletelésbe is beszálljak. Fontos, hogy ne csak egy, hanem több ember üljön az asztalnál - mindenki, aki képes együttműködni és valóban segíteni egy projekt felépítését. Mindenki kell hozzá. A Madame Webnél nagyon nehéz volt, hogy nem tudtam annyira részt venni a munkában, mint amennyire szeretek. Az Imádlak utálninál és a Szeplőtlennél pedig nagyon szabadnak éreztem magam, hogy ezt megtehettem."

Nektek hogy tetszett a Madame Web és az Imádlak utálni?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)