Hirdetés

Sylvester Stallone befejezte a Rocky IV rendezői változatát

|

Az akciósztár egy remek hírrel jelentkezett a franchise rajongói számára. Hamarosan mindenki megnézheti majd Stallone régóta várt eredetijét.

Hirdetés

Sylvester Stallone volt a Rocky IV írója, rendezője és főszereplője, így nyilván erősen kötődik a projekthez, ezért is jelentette be, hogy az 1985-ös film 35. évfordulójára kiadja annak rendezői változatát.

Az eredeti terv az volt, hogy 2020 novemberében fog debütálni az újrakiadás, de sajnos nem minden alakult az eredeti elképzelés szerint, így megcsúszott a projekt. Szerencsére már nem kell nagyon sokat várnunk, mivel Stallone tegnap fejezte be az utómunkákat.

Hirdetés

Egyelőre nem tudjuk, hogy milyen új képanyagokra számíthatunk, de az biztos, hogy a kapunk új harcjeleneteket Rocky és Ivan között, illetve, hogy Paulie robotja biztosan kukába került. Előbbi egyébként azért is fontos, mert jó esély van rá, hogy ezek lesznek az utolsó új jelenetek, amiket Stallonéról Rockyként még valaha látni fogunk.

"Sosem lesz képsz. Ezt már többször említettem, de mindig visszamehetsz megnézni, hogy mit hoztál össze 50 évvel ezelőtt, és azt fogod mondani, hogy 'ezt újra kell vágnom'. És minden rendező így érzi ezt."

Sajnos még megjelenési dátumunk sincs a Rocky IV-hez, és így hogy már teljesen lecsúszott a 35. évfordulóról, már valószínűleg nem is fogják elsietni a terjesztést. Remélhetőleg azért nem kell sokat várnunk már így, hogy a lényegi munka befejeződött.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)