Hirdetés

Sylvester Stallone begurult, miután bejelentettek egy új Rocky spin-offot

|

A színésznek nem tetszik, ami a producerek művelnek az általa kitalált karakterekkel.

Hirdetés

Kevéssel azután, hogy az MGM lerántotta a leplet egy Ivan Drago (Dolph Lundren) köré szőtt film tervéről, Sylvester Stallone a közösségi oldalán keményen nekiment Irwin Winkler producernek, azzal vádolva őt, hogy kizsigereli a franchise-t. A színész, aki állítása szerint semmit sem tudott a formálódó projektről, már régóta zabos Winklerre. Egy korábbi interjúban elismerte, hogy amikor 1976-ban megírta a Rocky forgatókönyvét, olyan naiv volt, hogy elmulasztotta biztosítani magának a kreatív kontrollt a jövőbeli franchise felett, azaz kiengedte a kezéből a jogokat. Amikor pedig újratárgyalta volna a feltételeket Winkler azzal hessegette el, hogy ki lett fizetve.

Hirdetés

A hat Rocky és két Creed mozinál tartó franchise körülbelül 1,7 milliárd dollárt fialt, ami nem mindennapi teljesítmény, hiszen csak egy viszonylag szűkebb réteget jegyvásárlásra sarkalló sportfilmekről van szó, nincsenek bennük szuperhősök, sem pedig agyoneffektezett CGI-jelenetek. Maga Stallone is milliókat keresett vele, de érthetően zavarja, hogy ő, aki íróként, színészként és később rendezőként is hozzájárult a sikerhez, az MGM-mel együtt az Amazonhoz került jogok egyetlen morzsáját sem birtokolja.

Miután a jövő márciusban érkező Creed 3-ban már nem szerepel (csupán produceri minőségben lesz köze a címszereplő Michael B. Jordan első rendezéséhez), és Irvin Winkler lesöpörte az asztalról a Rocky előzménysorozat tervét, Stallone kifakadt. Egy már törölt Instagram-bejegyzésben azért korholta a producert, amiért az nem hajlandó még azt a keveset sem visszadni a jogaiból, ami megmaradt, és igazságtalannak tartja, hogy 92. évét taposó Winkler családja örökölheti, ő pedig nem hagyhat Rockyból semmit sem a saját gyermekeire.

A Drago spin-off beharangozását követően Stallone újfent billentyűzetet (vagy tabletet, esetleg mobilt) ragadott, és minden keserűségét beleírta egy újabb indulatos posztba.

"Még egy döfés a szívbe. Csak most tudtam meg, hogy ez a szánalmas vén producer, és az ő haszonleső gyermekei, Charles és David újabb, általam kreált csodálatos karakterről nyúznak le még egy bőrt, anélkül hogy erről nekem szóltak volna. Bocsánatot kérek a rajongóktól, sosem akartam, hogy ezek a paraziták kizsákmányolják Rockyt... Egyébként Dolph Lundgren, aki iránt egykor csakis tiszteletet éreztem, egy szót sem szólt arról, hogy mit művelnek a hátam mögött a karakterrel amit neki írtam. Az igaz barát értékesebb az aranynál."

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Lundgren már tavaly októberben elkotyogta, hogy készülhet egy film, ami Ivan Dragót, és szintén bokszoló fiát, a Creed 2-ben szereplő Viktor Dragót (Florian Munteanu) állítja cselekménye gyújtópontjába. Az egyelőre Drago címen futó projektnek még nincs rendezője, de a forgatókönyvírót már megtalálták Robert Lawton személyében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)