Hirdetés

Sylvester Stallone is visszatér A galaxis őrzői 3-ban

|

A színész Instagramon erősítette meg, hogy a Marvel-film forgatásán tartózkodik.

Hirdetés

Volt egy időszak, amikor egy botrány miatt bizonytalanná vált, hogy James Gunn rendezheti-e A galaxis őrzői 3-at - ha emlékeztek még, akkor a Disney szakított az első két részt jegyző filmessel, így az a DC-nél talált otthonra és megkapta a The Suicide Squadot. Ezt követően viszont sikerült elsimítani a dolgokat, és Gunn visszatért a Disney-hez, hogy elfoglalja helyét A galaxis őrzői 3 élén, amelynek forgatása nemrég meg is kezdődött.

A rendező pár napja egy fotóval mutatta be, hogy kik fognak biztosan visszatérni a folytatásban, a fényképen pedig ott volt Chris Pratt (Űrlord), Dave Bautista (Drax), Zoe Saldana (Gamora), Karen Gillan (Nebula), Pom Klementieff (Mantis) és Sean Gunn (Kraglin), valamint új arcok, például az Adam Warlock szerepére castingolt Will Poulter is. 

Hirdetés

A galaxis őrzői vol. 2. egyik kedvelt arca, az egyik Ravagers klánt vezető Stakar Ogord/Starhawk, azaz Sylvester Stallone azonban nem tette tiszteletét a képen, viszont a rajongóknak nem kellett sokáig szomorkodniuk a hiánya miatt, mivel a színész most az Instagramon jelentkezett be, méghozzá a harmadik rész forgatásáról. Stallone a közelmúltban erősítette meg, hogy számára befejeződtek A feláldozhatók 4. munkálatai, és visszautazik az Egyesült Államokba, mivel más projekteken fog dolgozni. A videó tanúbizonysága szerint ezek között van A galaxis őrzői 3 is, ráadásul a színész még a filmkészítés kulisszáit is bemutatta. 

A galaxis őrzői 3 a jelenlegi tervek szerint 2023. május 5-én fog a mozikba kerülni. Ti örültök Stallone visszatérésének?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)