Hirdetés

Sylvester Stallone megpróbált bekerülni A keresztapába, de még statisztának sem kellett

|

Sylvester Stallone az új sorozatával kapcsolatban interjúzott, mikor előkerült a régi történet.

Hirdetés

Kétség sem fér hozzá, hogy az 1972-ben napvilágot látott A keresztapa minden idők egyik legjobb filmje, és valószínűleg a világ legjobb gengszter mozija. A produkció sikeressége már az előkészületek során is borítékolható volt, hiszen egy film, amit Francis Ford Coppola rendez és olyan színész szerepelnek benne, mint Marlon Brando vagy Al Pacino, aligha sülhet el rosszul.

Sylvester Stallone, aki 1972-ben a színészi karrierje legelején járt, bármilyen módon, de részese akart lenni a filmnek, azonban nem volt rá igény.

Hirdetés

A Rocky Balboaként híressé vált Sylvester Stallone olyat csinál, amit a karrierjében korábban soha: egy tévére készülő sorozatban játszik, a Tulsa Kingben, amit Taylor Sheridan (A préri urai) készít. Ezzel kapcsolatban adott nemrég interjút a színész, amiben elárulta az Empire-nek, hogy milyen kapcsolatba került (vagy pontosabban nem került) az 1972-es A keresztapával.

"Felkerestem a Paramountot, és megkérdeztem: »Lehetek statiszta az esküvői jelenetben?« Erre azt mondták: »Hát, nem tudjuk, nem az a típusú fazon vagy.« Erre csak annyit tudtam válaszolni: »Nem az a típus? A háttérben rejtőzködnék egy ki****ott esküvői torta mögött.«"

A keresztapa esküvői jelenete ikonikus, itt mutatkozott be többek között a Marlon Brando által megformált Don Corleone, Al Pacino Michaelje, James Caan Sonnyja és Diane Keaton Kay-je is. Stallone azonban sehol sincs, ugyanis a producerek szerint nem volt odavaló. A Tulsa King azonban végre megadta Stallonének a gengszter jelenetet, csupán 50 évet kellet várnia rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)