Hirdetés

Számíthatunk-e mostanság a Hobbs & Shaw folytatására?

|

A lelkesedés megvan, de tudjuk jól, hogy az önmagában kevés.

Hirdetés

A Hobbs & Shaw alcímű spinoff Dwayne Johnsonnal és Jason Stathammel a Halálos iramban franchise jobban hozó (világszinten majdnem 800 millió dollárig jutott, a franchise örökranglistájának negyedik legtöbb pénzt hozó filmje), de általában is jobban fogadott felvonásainak egyike. Azt a Collidernél is tudják jól, hogy itt nem az a kérdés, folytatják-e a kopasz duó zúzdáját (mert azt már Johnson is megerősítette, hogy igen), hanem az, hogy erre mikor kerülhet sor.

Kelly McCormick executive producer szerint nem mostanság:

"Mindenki nagyon elfoglalt a franchise soraiból. Mármint van elfoglaltabb ember Dwayne Johnsonnál? Márpedig ő létfontosságú a projekt szempontjából."

Hirdetés

McCormick hozzátette, most várnak, mert hát hiába lenne "fantasztikus" dolog ezt a szálat is továbbvinni, a közreműködők a járvány alatt is nyakig ülnek a munkában. Mindenesetre izgatottan várják, mikor tud ebből kisülni bármi is.

Abból kiindulva, hogy Johnson tényleg nem az a lazsálós fajta, és hogy az ő főszereplésében érkező Black Adam is hamarosan elkezd forogni, valóban nem érdemes a közeljövőben a Hobbs & Shaw 2-re - a Hobbsabb & Shaw-abb-ra? - számítani. Szerencsére itt lesz nekünk a fősodor Johnson és Statham nélküli, idáig május végére beütemezett, de a lenti új plakáton immár nyárra (még konkrét új dátum nélkül, ám továbbra is nagy vászonra) kihirdetett kilencedik része. Persze simán lehet, hogy az alkotók szimplán csak a nyári szezonhoz számítják május legutolsó napjait, már ha a koronavírus-járvány közepette inkább optimista jóslatokra vágynátok és nem a valószínűbb újabb csúszás hírére. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)