Hirdetés

Számos film premierje késik, a Top Gun és a Szellemirtók is érintett

|

A Paramount és a Sony Pictures is változásokat jelentett be.

Hirdetés

Senki nem tudja, mit hoz az ősz, de ha felerősödik a járvány, ismét bezárhatnak a mozik, amitől a filmesek szüntelenül rettegnek. A Disney és Warner Bros. filmjeinek eredményei nem győztek meg mindenkit arról, hogy jó ötlet a mozis premierrel egy időben valamely streaming szolgáltatáson keresztül is közzétenni az alkotásokat.  Bármikor változhatnak a premierdátumok, ha valamiért úgy látják, szükség van erre.

A Paramount és a Sony Pictures is úgy látta, változtatni kell, bár utóbbi csak egy filmjét tolta, azt sem sokkal.

Hirdetés

2021-ben már nem kapunk új Paramount-filmet, mivel a Top Gun: Maverick 2022. május 27-ére csúszott az Egyesült Államokban, szeptember 30-ára eltolva ezzel a Mission: Impossible 7-et. A Jackass Forever szintén késik, október 22. helyett 2022. február 4-én láthatjuk, amint Johnny Knoxville és csapata kárt tesz magában. A magyar premier jellemzően egy nappal előbb van, mint az amerikai, így számolhatunk.

A Sony Pictures a Ghostbusters: Afterlife (Szellemirtók: Az örökség) premierdátumán változtatott, de csak egy keveset: november 11. helyett november 19-én fogják bemutatni.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)