Hirdetés

Szárnyas fejvadász 2049 - megjött a második trailer

|

Újabb teljes hosszúságú előzetest kapott a Szárnyas fejvadász 2049, amiben bőven akadnak eddig nem látott jelenetek.

Hirdetés

Nagyjából három hónap van még a Szárnyas fejvadász 2049 bemutatójáig, viszont eddig csak egy teljes hosszúságú előzetest láthattunk a filmből. Ezt ma orvosolták a készítők és a második trailerrel ismét meghozták a kedvünk a folytatáshoz.

Hirdetés

A friss videóban bőven akadnak új jelenetek, több helyszínt láthatunk például a jövőbeli Kalifornia romokban heverő részeiről, amik legalább olyan érdekesnek tűnnek, mint a neonfényben úszó futurisztikus utcák. Kiderül továbbá, hogy az információ, amire K rábukkan a Szárnyas fejvadász 2049-ben, rendkívül fontos, a szereplők egyenesen úgy hivatkoznak rá, mint a kulcsra az emberiség jövőjéhez. Hogy a tudásért folytatott hajszából milyen filmet kerekít Denis Villeneuve, azt október 5-én megtudjuk, addig is nézzétek meg a trailert!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)