Hirdetés

Szárnyas fejvadász sorozat készül, nem is akárki dolgozik rajta

|

Nem csak az Alien támad fel tévésorozatos formában Ridley Scott nagy alkotásai közül.

Hirdetés

Azt már tavaly december óta tudjuk, hogy készül az első Alien sorozat, melyen maga Ridley Scott is dolgozik. Mosta azonban már csak azért is érdemes volt nagyon figyelni a pár nap múlva érkező A Gucci-ház című filmhez kapcsolódó egyik BBC interjúra, mert Scott itt elkotyogta, hogy egy Blade Runner, avagy Szárnyas fejvadász tévésorozatot is kapni fogunk.

Jelenleg még "csak" a sorozat pilot epizódjának forgatókönyvével és a további kilenc rész vázlatával készül el a Szárnyas fejvadász atya (igen, a tervek szerint tízrészes lesz a sorozat), de valószínűleg ez is jóval több, mint amire a Blade Runner-rajongók számítottak egy ilyen teljesen szokványos novemberi napon.

Hirdetés

Variety cikkéből kiderül, hogy egyébként az Alien sorozat is hasonló stádiumnál tart, hiába tudunk tehát a projekt létezéséről lassan egy éve, az még elég messze van, hogy a konkrét forgatás is elkezdődhessen. 

A Szárnyas fejvadász világának rajongói persze addig is tudnak majd mit nézni, míg tényleg megérkezik a fentebb említett sorozat, hiszen a Crunchyroll és Adult Swim koprodukciójának köszönhetően nemrég elindult a Blade Runner: Black Lotus animesorozat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)