Hirdetés

Szaúd-Arábia államilag szervezett Squid Game-mel csalogatja a turistákat

|

A helyi hírügynökség jelentette be, hogy a teljes Squid Game-élményt újraalkották, persze gyilkosságok nélkül.

Hirdetés

Tavaly szeptemberben tarolta le a világot a Squid Game, avagy a Nyerd meg az életed!, ami hamar a Netflix egyik legnézettebb sorozatává vált. A sikerből sokan sokféleképp akartak hasznot húzni, elárasztották a netet a jelmezek és az utángyártott ajándéktárgyak, valamint sokak fejében megfogalmazódott, hogy a véres játékot újra kellene alkotni - természetesen öldöklés nélkül.

Egy ismert videós, MrBeast például 456 ezer dollárt adott annak, aki megnyerte az általa 3,5 milliós költségvetésből szervezett versenyt.

Hirdetés

Az ötlet a szaúd-arábiai vezetőknek is megtetszett, így ők most egy hivatalos, szintén vér nélküli élményt kínálnak Rijádban. Egy óriási komplexumot húztak fel, ahol mind a hat játék (piros lámpa, zöld lámpa, kötélhúzás, a golyós játék, az üvegeken ugrálás, a sütis játék és maga a Squid Game) kipróbálható, nagyjából egy óra alatt lehet a teljes megmérettetés végére érni.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Néhány módosításra szükség volt: a kötélhúzást például három méteres magasságban kell játszani, az üvegeken ugrálásnál pedig nem törnek szét üveglapok, hanem szenzorok érzékelik, ha valaki oda lép, ahova nem lenne szabad. Egyszerre 70-en játszhatnak, őket autentikus jelmezbe öltözött őrök felügyelik, és a játékosok maguk is kapnak egy melegítőt. Aki valahogyan megsérül, azt orvosi stáb veszi kezelésbe.

Aki kipróbálná, mindenképp nézze meg, tud-e foglalni, mielőtt Szaúd-Arábia felé veszi az irányt: állítólag iszonyúan népszerű az attrakció, és a jelenlegi tervek szerint csak március 31-éig nyitottak a kapuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)